Een van de meest essentiële onderdelen van een goede outfit, is een zonnebril. Het maakt niet uit of het zomer is en je je ogen wilt beschermen tegen het zonlicht, of wanneer je je ietwat vermoeide gezicht wilt maskeren na een avondje stappen. Een zonnebril is een onmisbare accessoire die je altijd bij je zou moeten hebben. Het is echter niet altijd eenvoudig om te kiezen welke bril het beste bij je past. Er zijn heel veel mogelijkheden en je ziet daardoor snel door de bomen het bos niet meer. Wij zetten een aantal tips en trucs op een rijtje om te zorgen dat jij veel eenvoudiger een keus kunt maken. 

Bespaar niet op je zonnebril

Als je een zonnebril zoekt, kies dan voor een bril van de bekende merken zoals Ray Ban of een Burberry zonnebril. Deze brillen doen namelijk precies wat ze moeten doen: je ogen beschermen tegen de zon. Goedkope brillen filteren namelijk het uv-licht niet en dat is schadelijk en soms zelfs gevaarlijk voor je ogen. Kies daarom altijd voor een zonnebril met uv-glazen. Je kunt deze glazen ook op sterkte bestellen zodat je geen zonnebril over je dagelijkse bril heen hoeft te dragen. Informeer bij je leverancier naar de mogelijkheden. 

Welke vorm heeft jouw hoofd? 

Een bekende regel bij het uitzoeken van de perfecte zonnebril is dat je een contrasterende vorm moet kiezen ten opzichte van je hoofd. Heb je namelijk een rond hoofd, dan is het niet verstandig om een hoekige bril te kiezen. Kies daarom voor mooie, speelse ronde vormen wanneer je een hoekig gezicht hebt om balans aan te brengen. Heb je juist een heel rond hoofd, dan is een hoekige bril alles wat jij nodig hebt om stijlvol voor de dag te komen. Test daarom eens een aantal modellen om te zien wat het beste bij jouw gezicht past. Een bril is een echte blikvanger, dus sla de plank hier niet mis. 

Je kunt je bril online bestellen

Als je het lastig vindt om een keus te maken, of wanneer je het jezelf gemakkelijk wilt maken, kun je je bril gewoon online bestellen. Hier kun je het complete aanbod op kleur, grootte, merk of prijs selecteren zodat je een duidelijk overzicht krijgt van de mogelijkheden. Sommige sites bieden handige tools om te kijken of een bril je staat. Heb je jouw perfecte bril gevonden? Dan kun je hem met een paar klikken op de muis bestellen en betalen. Doorgaans heb je je bril binnen een paar dagen in huis. Ben je niet tevreden? Dan kun je hem altijd ruilen of retourneren. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen